29. 3. 2018

Rýchly obed

Nechcelo sa mi nič extra vymýšľať, takže aj toto je popísané v rýchlosti.

Čo si bude treba prichystať:
lístkové cesto, prosciutto (alebo nejakú fajnovú šunku), plátkový syr, bejby špenát, akékoľvek olivy (ale asi bez kôstok), 1 biovajíčko, parmezán a bazalku.

Postup:
Rozvaľkať cesto, naň porozkladať prosciutto, plátkový syr, rozsypať celé lístky bejby špenátu a na to narezané olivy.
Celé to zatočiť a zabaliť, presunúť na plech, potrieť rozšľahaným vajcom, posypať parmezánom a bazalkou.
Plech nainštalovať do trúby rozžhavenej na cca 200°C.
Priebežne kontrolovať a pri zhnednutí povrchu odinštalovať z trúby - po cca 15 minútach.
Podávať so šalátom alebo rukolou + ako bonus slivkové balzamiko."

That's it!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára